Over mij

 

Mijn naam is Yvonne van Koot. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn passie voor honden heb ik van huis uit meegekregen van mijn vader. Hij is een groot liefhebber van Duitse Herders.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Na 1,5 jaar stage gelopen te hebben bij meerdere trimsalons ben ik in 2015 geslaagd voor mijn diploma. Na deze periode ben ik nog op mijn laatste stageadres gebleven om meer ervaring op te doen. 1 maart 2016 ben ik mijn eigen trimsalon gestart aan de Sloterweg in Badhoevedorp.

Ik ga geregeld naar beurzen en volg ik workshops om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. In november 2016 ben ik met een paar collega’s naar Dubai geweest om een collega te helpen om daar het wereldrecord honden wassen te vestigen. In December 2017 ben ik bij Starwood in Thailand geweest en heb daar een mini cursus honden trimmen gedaan. In September 2018 ben ik naar Hershey in Amerika geweest om de laatste ontwikkelingen te volgen op een grote honden trimmers beurs. En in Nederland ga ik naar iedere beurs welke mogelijk is.

Dit alles om ervoor te zorgen dat ik up-to-date blijf in mijn vakgebied om zo het welzijn van uw geliefde hond te kunnen waarborgen. Tenslotte staat het welzijn van uw hond voorop en daar wordt net zoveel aandacht en geduld aan besteed als nodig is.

 

Vragen

Heeft u, na het bezoeken van mijn website, vragen? Neem gerust contact met mij op.