De trimsalon

De trimsalon heeft zijn naam te danken aan mijn allereerste Border Collie. Smokey heb ik van iemand overgenomen toen hij 1 jaar oud was. Hij was een zeer actieve hond en we hebben dan ook menig uur in het bos rondgebracht. Hij heeft altijd rond gelopen op de boerderij waar hij alle vrijheid had. Hij was mijn grote vriend en steun en toeverlaat. Smokey heb ik in 2011 op bijna 17-jarige leeftijd moeten laten gaan. Als eerbetoon aan mijn grote vriend heeft de trimsalon zijn naam gekregen.

Trimsalon Smokey is gevestigd aan de Sloterweg 326 in Badhoevedorp. Deze locatie ligt aan de rand van het dorp en heeft gratis parkeerruimte.

Wij werken uitsluitend met kwaliteits apparatuur welke het trimmen van uw hond aangenaam maakt. U kunt hierbij denken aan een in hoogte verstelbaar bad. Doordat het bad in een lage en hoge stand gezet kan worden, kunnen de grote honden zelf het bad in- en uitstappen en kan ik de juiste werkhoogte instellen. De trimtafel is ook in hoogte verstelbaar, waardoor uw hond vanuit bad direct de trimtafel op kan lopen en als uw hond klaar is weer rustig van de tafel af kan stappen.

Trimsalon Smokey is een kleinschalige salon waar uw hond alle aandacht krijgt. Alle honden zijn welkom, van klein tot groot. Wij vinden het belangrijk dat de hond zich op zijn gemak voelt. Voor iedere hond wordt de tijd genomen in een ontspannen sfeer. Na een bezoek aan de trimsalon is uw trouwe viervoeter weer helemaal fris en ziet er keurig uit.

Bij Trimsalon Smokey kunt u terecht voor de complete vachtverzorging van uw hond. Wij trimmen volgens de rasstandaard, maar dit kan natuurlijk in overleg met u altijd aangepast worden en naar eigen smaak worden ingevuld. Uiteraard is alleen een grondige was en/of borstelbeurt ook mogelijk.

We zien u graag in onze trimsalon!