Handig om te weten

  • Wanneer u uw hond naar de trimsalon brengt, laat hem/haar dan van te voren goed uit. Een behandeling duurt al gauw een paar uur en het is voor uw hond niet aangenaam om kleine en grote boodschappen op te moeten houden.
  • Een volle buik tijdens de trimbehandeling is ook niet altijd prettig. Heeft u een afspraak voor uw hond die rond zijn/haar etenstijd valt? Het is beter om de maaltijd even uit te stellen tot de thuiskomst.
  • Zijn er bijzonderheden zoals huid-, vacht-, gedrags- of gewrichtsproblemen? Geef dit tijdens het maken van de afspraak even aan. Wij kunnen dan ruimer tijd inplannen voor de behandeling.
  • Bent u verhinderd voor uw afspraak? Dat kan natuurlijk gebeuren. Geeft u dit dan minimaal 24 uur van te voren aan, dan kan deze lege plek worden opgevuld. Bij het niet komen opdagen voor een afspraak ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.
  • Tot slot: De trimsalon bevindt zich op een erf met grasvelden er om heen. Ook bevinden er zich nog andere bedrijven op het terrein. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw hond aangelijnd te brengen (er rijden auto’s langs de trimsalon) en er zorg voor te dragen dat uw hond op het terrein niet zijn behoefte doet? Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan kunt u bij de trimsalon een zakje pakken en de behoefte van uw hond opruimen.